Що не можна робити із грошима 7 вересня: народні прикмети

У церкві 7 вересня вшановують пам’ять Святого Тита – одного з 70 апостолів

 У народі цей день називали Листопадником, раділи великій кількості грибів. «Святий Тит останній гриб ростить», - говорили наші предки. 

Вважали, що цей день є останнім, коли ще можна заготовлювати соління, тому багато людей поспішали до лісу за грибами.

Врожай грибів міг віщувати, якою буде зима. Якщо грибів в лісах було багато, слід чекати на довгі холоди. Ті, у кого вдома є чайний гриб, на світанку шепотіли в баночку з ним своє бажання і вірили, що воно неодмінно збудеться.

Існує народне повір’я, згідно з яким людина, народжена 7 вересня, в зрілому віці знайде величезне щастя.

У цей день під час дощу було заборонено проводити всілякі магічні і лікувальні ритуали, так як дощова вода їх змиє. А ось вмитися водою, в якій лежав якийсь предмет зі срібла, навпаки добре – на весь рік ви знайдете красу, здоров’я і бадьорість духу. 

7 вересня, можна здійснювати покупки і відправлятися в далеку дорогу. Цей день сприятливий для прибирання в будинку і на городі.

Що не можна робити 7 вересня

7 вересня не варто міняти роботу. Вважається, що цей крок виявиться невдалим. Причому відразу для трьох сторін: для самої людини, попереднього місця служби та нового.

У цей день не варто ризикувати грошима. Якщо запланована важлива угода, велика покупка або серйозні фінансові вкладення, потрібно по можливості перенести їх на інший день. Інакше результат всіх маніпуляцій виявиться не настільки вигідним, як очікувалося.

Не варто втручатися у зовнішність. Наші предки вірили: якщо 7 вересня проводити глибокі косметичні процедури, фарбувати або стригти волосся, загалом експериментувати з образом, можна відвернути від себе удачу.

Не можна 7 вересня займатися будівництвом - можна важко травмуватися.

Під час готування, потрібно бути обережним з борошном, можна залучити невдачі в будинок.

Народні прикмети на 7 вересня

  • Якщо після обіду почався дощ, то він піде цілу добу.
  • Ворони каркають частіше звичайного хрипкими голосами – скоро почнеться дощ.
  • У лісі з’явилося багато грибів – прийде затяжна морозна зима.
  • По тому, як лягає на землю опадає листя, можна зрозуміти, якою буде погода в найближчі дні і вся зима: «обличчям» вгору – прохолодною; вниз – теплою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень