Що не можна говорити на співбесіді: Через зі фрази 99% відмов  

Ніколи такого не робіть

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Співбесіди – це неминуча частина на шляху побудови кар'єри. На цьому етапі людині, яка шукає роботу, варто зосередитися й показати, що вона гідна посади, яку пропонують.

Під час вибору вбрання для співбесіди зосередьтеся на кольорі:

  • чорний – колір лідерів;
  • синій – для командних гравців;
  • сірий – підійде людям з аналітичним складом розуму;
  • коричневий – символізує надійність;
  • білий – говорить про вашу організованість.

Поширені помилки на співбесіді

Ніколи не кажіть «Я ненавиджу працювати в команді» або «Я не вчитимуся чогось нового». Після цих слів не виключено, що ви не тільки втратите роботу, а й отримаєте погані рекомендації.

Під час співбесіди не варто питати про те, коли перераховують зарплату, чи звільняють за запізнення, як часто проводять корпоративи. Втім, ви можете поцікавитися запитати про те, які обов'язки вам доведеться виконувати.

В гіршому світлі ви також виставите себе, якщо запитаєте, чим займається компанія. Адже це ви мали знати ще до співбесіди.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень