Що не можна давати огіркам, коли вже з’явилися перші плоди

Три речовини, які під забороною у цей період

На початку плодоношення огіркам потрібні додаткові поживні речовини. Однак городники-новачки часто припускаються серйозних помилок, вносячи не ті підгодівлі, що треба…

Наприклад, використовувати добрива, які є важливими на початку сезону, але тільки нашкодять культурі у період дозрівання плодів.

 

Які підживлення не можна використовувати

Досвідчені дачники знають, що на початку плодоношення не можна застосовувати добрива на основі посліду чи гною. Використовувати для приготування настоїв можна лише гній, що вже добре перепрів.

Варто відмовитись і від використання нашатирного спирту. Це призведе до жирування рослин (нарощення зеленої маси) та розвитку всіляких хвороб.

Крім цього, треба враховувати, що від надлишку аміаку можуть жовтіти і відвалюватись зав'язі.

У цей період досвідчені дачники рекомендують звернути увагу на трав'яні настої – вони безпечні і будуть корисні у профілактиці появи пожовклого листя.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень