Що насправді вас тривожить: тест на душевний стан

Тест, який допоможе вам розібратися у собі

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Чи не кожну людину іноді переслідує відчуття тривоги про те, що вона робить щось неправильно. Знайоме таке відчуття?

Оберіть малюнок, який першим впав у око, та дізнайтеся, що вас зараз тривожить

Ви чуттєвий та дбайливий друг. Часто буває так, що при спілкуванні з людьми стаєте тим, кому можна поплакатись. Однак ви хвилюєтеся про те, що вашу підтримку не цінять і зловживають вашою добротою. Спробуйте більше зосередитися на собі та на власних інтересах.

Іноді вашій байдужості можна позаздрити. Адже ставлення до життя, як до гри, полегшує розв’язання будь-яких проблем. Вам інколи здається, що всі навколо перебільшують свої емоції та надто драматизують все. Через це ви не можете позбавитися відчуття черствості до подій. Іноді ви навіть хвилюєтеся, що не здатні на справжнє кохання. 

Дуже часто ви не звертаєте увагу на те, що кажуть інші. Ви відчуваєте себе окремим від колективу чи компанії, вам здається, що вас ніхто ніколи не зрозуміє і часто переймаєтеся цим. 

Ви ніколи не відмовите та завжди прийдете на допомогу. Ви ніколи ні з ким не сваритесь і за це вас цінують. Втім, вам час задуматися про свою втому, знайдіть те, що наповнить вас життєвою енергією.

Ви чесні та справедливі, тому з вами приємно мати справу. Ви завжди кажете людям те, що думаєте, проте інколи можете цим образити. Однак не варто переживати про свої комунікаційні навички та удавану грубість, адже ви щира та прямолінійна людина.  

Ви відданий працівник, який любить проводити чимало часу на роботі та отримує від цього задоволення. Проте пам'ятайте, що інколи роботу та життя слід розмежовувати та відпочивати. Адже життя проходить навіть тоді, коли ви у роботі. Іноді вас турбує відсутність балансу у житті. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень