Що можна зробити зі старої зубної щітки: знахідка, яка коштує копійки

Дієва хитрість

Не поспішайте викидати зубну щітку, якщо вона вже більше не виконує якісно свою функцію. Виявляється, старій зубній щітці можна дати друге життя і вона стане вашою паличкою-виручалочкою.

Пропонуємо вам обрати для себе найзручніші варіанти використання вже відпрацьованої зубної щітки.

Догляд за дрібними рослинами

Зубна щітка може послужити відмінним інструментом для догляду за дрібними кімнатними рослинами. Ви можете використовувати її для поливу, проріджування, або навіть в якості зручної мірної ложки для ґрунту.

Догляд за технікою

Стара зубна щітка ідеально підходить для очищення та догляду за технікою, такою як клавіатури, вентилятори комп'ютерів та внутрішні частини побутових приладів.

Прибирання та чищення

Стара зубна щітка відмінно підходить для прибирання і чищення важкодоступних місць. Ви можете використовувати її для чищення кахлю, між клавішами клавіатури, а також для очищення щілин у вентиляційних отворах.

Для взуття

Зубні щітки ідеально підходять для догляду за взуттям. Ви можете використовувати їх для чищення підошви, замші або замінити старі щітки в наборах для чищення взуття.

Джерело: glavred

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень