Що досвідчені господині додають у воду при варінні свіжих яєць, щоб шкаралупа злітала з них сама

Виявляється, це так просто

Щоб яйця після варіння чистилися легко і просто, досвідчені господині використовують секрет. Він полягає у черговості дій і дотримання температурного режиму.

Заливати яйця потрібно холодною водою і варити їх у розсолі. Тобто до води треба додати столову ложку солі. Ніколи не варіть яйця більше ніж 10 хвилин, але якщо варити менше 5 хвилин, то шкарлупа теж буде відходити погано.

Зварені яйця треба одразу залити холодною водою і не залишати їх у гарячій воді. Адже тоді шкаралупа буде чиститися разом з білком.

Ще є один лайфхак, який спростить чищення яєць. Перед варінням кожне яйце треба пробити голкою. Тоді у шкарлупу потрапить вода і вона сама злазитиме з яєць.

Джерело: prosti-recepty

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Собаку по кличці Сем шукають у Рівному

Пес втік після обстрілів. Він має довгу світлу шерсть, довгі лапи та гострі вуха. Може бути в районі Віденської, Щасливого, Мототреку або Радіозаводу. Номери власників: 068-28-97-319 або 068-041-14-08

У Рівному знайшли посвідчення учасника бойових дій

У Рівному на зупинці 12 школа, знайшли посвідчення учасника бойових дій. Документ виданий, на ім'я Рогожніков Віктор Петрович. За деталями звертайтесь за номером: 099 92 60 612

У Рівному знайшли техпаспорт на прізвище Поліщук

У Рівному 1 листопада знайдено техпаспорт, в районі масив Київський. Документ виданий, на ім'я Поліщук Наталія Володимирівна. За деталями звертайтесь за номером: 096 118 5225

Більше оголошень