Що досвідчені господині додають у воду при варінні свіжих яєць, щоб шкаралупа злітала з них сама

Виявляється, це так просто

Щоб яйця після варіння чистилися легко і просто, досвідчені господині використовують секрет. Він полягає у черговості дій і дотримання температурного режиму.

Заливати яйця потрібно холодною водою і варити їх у розсолі. Тобто до води треба додати столову ложку солі. Ніколи не варіть яйця більше ніж 10 хвилин, але якщо варити менше 5 хвилин, то шкарлупа теж буде відходити погано.

Зварені яйця треба одразу залити холодною водою і не залишати їх у гарячій воді. Адже тоді шкаралупа буде чиститися разом з білком.

Ще є один лайфхак, який спростить чищення яєць. Перед варінням кожне яйце треба пробити голкою. Тоді у шкарлупу потрапить вода і вона сама злазитиме з яєць.

Джерело: prosti-recepty

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублене службове посвідчення прокурора

Загублене службове посвідчення прокурора видане на імʼя Ваколюк Юлії Олександрівни. Прошу вважати недійсним.

Загублено рюкзак із документами

Загублено рюкзак золотистого кольору на зупинці біля Сільпо біля автовокзалу. В ньому  документи, на прізвище Годунко, гроші та дитячі речі. Якщо хтось знайшов, повідомте за номером 0978401501.

Знайдено паспорт у Рівному

Вчора на проспекті Миру на переході біля "Фокстроту" було знайдено пластиковий паспорт України, на ім'я Мікаберідзе Максим Максимович 05.04. 2006 р.н, харківська прописка. Звертатись за телефоном 0979764361 - Богдан

Більше оголошень