Що досвідчені господині додають у воду при варінні свіжих яєць, щоб шкаралупа злітала з них сама

Виявляється, це так просто

Щоб яйця після варіння чистилися легко і просто, досвідчені господині використовують секрет. Він полягає у черговості дій і дотримання температурного режиму.

Заливати яйця потрібно холодною водою і варити їх у розсолі. Тобто до води треба додати столову ложку солі. Ніколи не варіть яйця більше ніж 10 хвилин, але якщо варити менше 5 хвилин, то шкарлупа теж буде відходити погано.

Зварені яйця треба одразу залити холодною водою і не залишати їх у гарячій воді. Адже тоді шкаралупа буде чиститися разом з білком.

Ще є один лайфхак, який спростить чищення яєць. Перед варінням кожне яйце треба пробити голкою. Тоді у шкарлупу потрапить вода і вона сама злазитиме з яєць.

Джерело: prosti-recepty

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублено рюкзак із документами

Загублено рюкзак золотистого кольору на зупинці біля Сільпо біля автовокзалу. В ньому  документи, на прізвище Годунко, гроші та дитячі речі. Якщо хтось знайшов, повідомте за номером 0978401501.

Знайдено паспорт у Рівному

Вчора на проспекті Миру на переході біля "Фокстроту" було знайдено пластиковий паспорт України, на ім'я Мікаберідзе Максим Максимович 05.04. 2006 р.н, харківська прописка. Звертатись за телефоном 0979764361 - Богдан

У Рівному знайшли студентський квиток

У Рівному, 1 жовтня, на тротуарі, між Басів Кутом і Щасливим, знайшли студентський квиток. Він належить Січкару Григорію , студенту НУВГП.   Власника просимо звернутись за номером:  +380667642577 — Людмила

Більше оголошень