Борошно, окріп і трохи фаршу: неймовірно соковиті бюджетні пиріжки
Їх з’їдять за кілька хвилин
Якщо у вас є низка простих продуктів, то ви можете приготувати пиріжки. Їх миттєво розхапає ваша родина і проситиме добавки.
Для їх приготування потрібно лише відкрити холодильник, взяти прості продукти та швидко приготувати страву. Вийде настільки смачно, що язик можна проковтнути, пише Телеграф.
Інгредієнти:
- борошно — 380 г
- сіль — 1 ч. л.
- цукор – 1 ст.
- вода – 650 мл
- розпушувач – 1 ч. л.
- олія – 30 мл
- цибуля — 3 шт.
- фарш — 300 г
Змішуємо 320 г борошна із сіллю та цукровим піском.
У сковороду з глибоким дном вливаємо воду, доводимо до кипіння, додаємо борошно, замішуємо тісто і викладаємо його в тарілку.
Коли тісто охолоне, висипаємо залишки борошна, розпушувач, олію, вимішуємо руками протягом 7-8 хвилин і залишаємо «відпочити».
Цибулю чистимо, нарізаємо дрібними кубиками та обсмажуємо в сковороді з олією. Туди ж відправляємо фарш, солимо і смажимо до готовності.
Тісто ділимо на 20 однакових частин, кожну розкочуємо в невеликий коржик. Всередину кожного коржика викладаємо начинку, защипуємо і трохи сплющуємо.
Пиріжки викладаємо в сковороду з олією швом вниз, обсмажуємо до золотистої скоринки з обох боків і викладаємо на паперовий рушник, щоб стекла олія.
Смачного!
Радіо Трек: НОВИНИ