Що буде, якщо видалити з телефону «Резерв+»: у ТЦК дали роз'яснення

Наразі фахівці ліквідовують всі проблеми, які виникли через перехід від паперової системи до цифрової

Фото: УНІАН

Після реєстрації та оновлення даних у новому застосунку для військовозобов'язаних «Резерв+» не варто видаляти його з телефону. Всі внесені дані все одно залишаться у реєстрі.

— Якщо ви видалили після реєстрації застосунок, то ви просто видалили застосунок із телефону, і це не правильно, - сказала речниця Дніпропетровського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Альона Кузіна в інтерв'ю «11 каналу».

За її словами, після реєстрації та оновлення даних через «Резерв+» військовозобов'язаного все одно викличуть до ТЦК. Це зроблять за допомогою повістки або в інший спосіб.

Кузіна додала, що перші дні переходу від паперової системи до цифрової можуть бути проблемними, оскільки застосунок встановила велика кількість людей. Речниця Дніпропетровського обласного ТЦК запевнила, що фахівці ліквідують всі проблеми.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень