Ще дев’ять дітей з однієї школи на Рівненщині з отруєнням. Всіх 18

Спалах кишкової інфекції зафіксували в смт Зарічне

У вівторок управління Держпродспоживслужби Рівненщини повідомляло, що до інфекційного відділення Зарічненської районної лікарні потрапило дев’ять дітей з ознаками харчового отруєння. За вчорашній день до них додалося ще дев’ять хворих.

Детальніше розповідає начальник управління безпечності харчових продуктів управління Держпродспоживслужби Рівненщини Олександр Костюк:

Потрапило ще дев’ять теж з ознаками харчового отруєння. Але сьогодні у стаціонарі перебувають 14 дітей, четверо лікуються амбулаторно, тобто у домашніх умовах, бо відмовилися від госпіталізації.

 

Стан на сьогодні задовільний. Але ще перебувають у стаціонарі. Тому що тривають дослідження.

 

Діяльність їдальні призупинена, відібрано проби продуктів, змиви, взято на дослідження  й обслуговуючий персонал.

За словами Олександра Костюка, захворіли діти лише одного - першого – класу, які, вочевидь, першими у той день харчувалися. Їм у їдальні тоді давали картоплю, курятину, пампушки з медом, варені яйця.

Олександр Костюк не виключає, що це може бути сальмонельоз. Втім, висновки щодо того, що спричинило отруєння, можуть бути орієнтовно на суботу.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень