Щасливий рецепт 2019 – торт «Вишня під снігом» (ФОТО)

Смачний рецепт для участі у конкурсі

Радіо Трек проводить конкурс Новорічно-Різдвяних  рецептів. За свої рецепти та фото їх приготування можна виграти гроші, ще раз гроші та додатково – призи.

Деталі ТУТ, а зараз пропонуємо вашій увазі рецепт від родини Мельників. Як йдеться у листі – торт «Вишня під снігом», є класичним десертом їхнього новорічного застілля. Без нього не обійшовся ще жоден новий рік!

Отож рецепт

Тісто:

  • 3 склянки муки
  • 1 пачка вершкового масла (200 грамм)
  • 1 пачка сметании (400 грам)
  • 1 ч.л. соди, загасити оцетом

Перед приготуванням тіста, масло слід потримати годинку при кімнатній теспературі, щоб полегшати процесс вимішування. Чудово, якщо є комбайн, де можна замісити тісто.  Потому його достатньо просто поділити на 15 однакових за розміром кульок. У такому вигляді тісто відправляйте у холодильник – на 2-3 години.

[media=133935] 

Для начинки підійде заморожена вишня – близько 1 кг, або консервована вишня без кісточок (наприклад у власному соку). Перед приготуванням вишню слід розморозити, або добре злити з консервованої – сік.

Кожну з кульок тіста розкатуємо тоненько, прямокутником, приблизно 20х8 см. Після вкладання вишня – акуратної закриваємо у трубочку з усіх сторін.

Готові 15 трубочок відправляємо у духовку, і випікаємо при температурі 180-200 градусів – до 30 хвилин.

Крем:

Для крему знадобиться до 1 кг сметани. Підійде і 2 пачки по 400 грамів 25% сметани. Її попередньо необхідно – підвісити. Це такий процес, коли вкладаєш дно друшляка чистою марлею – і виливаєш сметану. Робити це бажано на ніч. За цей час сметана втрачає до 200 грамів сироватки, і її дуже легко збивати.

Тож тепер сметану необхідно збити з склянкою цукру 200 грамів (або пудрою).

Коли крем готовий – можна формувати своєрідну хатинку. На блюдо викласти 5 трубочок – змастити кремом. Наступний шар – чотири, далі – три, дві і одну на гору.

Все готово! Смачного і з Новим роком!

Долучайтесь!

Почніть Новий рік радісно і смачно!

Із Радіо Трек!

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень