«Щасливе Різдво»: у Рівному весело зустріли новорічні свята

Місце, де у нашому місті справді відчувалася атмосфера свята

Впродовж новорічно-різдвяних свят - з 19 грудня до 7 січня - у ЖК «На Щасливому» панувала справжня казкова атмосфера. Кольорова ілюмінація, відкриття новорічної ялинки, унікальна резиденція Святого Миколая, новорічний ярмарок та катання у луна-парку – все це чекало на гостей житлового комплексу.

[media=214193][media=214188]

Урочисте увімкнення ялинки з 3D-ілюмінацією, відкриття резиденції Миколая, луна-парку та новорічного ярмарку відбулось у святковий день 19 грудня.

Охочих засвітити ялинку, відвідати казкову резиденцію Святого Миколая, почастуватись новорічними гостинцями у перший день виявилось чимало. Згодом Чудотворець передав свої повноваження Діду Морозу, тому малята мали можливість зустрітись напередодні Нового Року з дідусем та отримати подарунки.

Унікальна резиденція стала головною родзинкою свят, яка працювала навіть у новорічну ніч!

[media=214187][media=214192]

Як зазначає представниця ЖК «На Щасливому» Вікторія Власенко, метою низки новорічних заходів стало забезпечення гарним настроєм рівнян:

Головна мета усіх заходів — забезпечення рівнян та гостей міста гарним настроєм. Адже навіть у період карантину та попри несприятливі погодні умови, кожен повинен відчути справжній дух новорічно-різдвяних свят, особливо це стосується найменших гостей, - розповіла Вікторія Власенко.

Мешканцям, для того аби відпочити, не потрібно було ніде їхати, адже все, що треба для гарного святкового настрою, впродовж трьох тижнів було розташоване на території житлового комплексу, - зазначила представниця ЖК «На Щасливому».

Ще однією родзинкою став луна-парк, де найсміливіші гості могли покататись на екстремальних атракціонах. Варто зазначити, що саме луна-парк цієї зими став однією з найпопулярніших фотозон у Рівному. Рівняни просто підірвали мережу яскравими фотографіями.

До слова, парк житлового комплексу традиційно прикрасили у новорічному стилі - тут завжди чимало охочих сфотографуватись.

Організатори подбали про насичену розважальну програму з подарунками, також впродовж святкових днів зі сцени виступали відомі рівненські гурти, співаки, хори, діджеї та аматори. Традиційно не обійшлося і без святкового феєрверка.

[media=214184][media=214183]

Завершальним стало свято Різдва Христового: 7 січня зі сцени лунали колядки та щедрівки, а також це був останній день роботи луна-парку.

Варто зазначити, що забудовник дбає про мешканців, тому цьогоріч, попри люті морози, традиційно на свято Водохреща поблизу каплиці у ЖК «На Щасливому» освятили воду. Мешканці впродовж дня могли набирати свяченої води.

Нагадаємо, усі заходи проводились з дотриманням карантинних вимог. Такі святкування у ЖК «На Щасливому» стали справжньою традицією, на яку з нетерпінням чекають рівняни.

* - на правах реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень