У Рівному - новий вид шахрайства: з комунальним підтекстом?

Рівнянам телефонують з вимогою оплатити комунальні борги

З цим зіткнулася рівнянка Альона Грей.

До неї на мобільний номер тиждень тому звернувся чоловік. Він сказав, що представляє теплопостачальне підприємство "Комуненергія", і попросив погасити заборгованість за послуги, переказавши кошти на рахунок, який продиктував.

Альона Грей була здивована, бо "Комуненергія" давно не обслуговує її. Теплопостачальні послуги надає інша організація. І у квитанції про оплату борг був нульовий.   

Про розвиток подій далі Альона Грей описала у соцмережі Фейсбук:

Алена Грей‎ Я на той час була в лікарні, пояснила йому, що як тільки одужаю - приїду до них в офіс і ми в усьому розберемося. Він пригрозив мені позовом до суду, потім сказав, що мене там (у них в офісі) ніхто не прийме...

 

Після цього телефонує мало не щодня, все питає, коли ми заплатимо. Я втомилася вже пояснювати, що після операції не в стані зовсім гасати по місту. А не з'ясувавши все, не маю наміру платити.

 

Під час розмов дядя встиг повідомити мені, що заборгованість виникла ще до 2012 року, що 20 червня керівництво міста дало їм вказівку стягнути кошти з усіх боржників і про те, що їхній офіс знаходиться там само, де і офіс "Рівнетеплоенерго" (на вулиці  Данила Галицького).

Втім, на цьому чоловік не зупинився. І днями жінка у поштовій скриньці знайшла лист з проханням сплатити заборгованість. Жінка пише, що лист був

без конверта, без дати, без печатки, без прізвища керівника... Тільки сума і їхні реквізити. І адреса зовсім не та, про яку він мені говорив.

Альона Грей не розгубилася. Зателефонувала у підприємство "Рівнетеплоенерго". Коли запитала про ПП "Комуненергія", почула, що

такої фірми взагалі вже не існує.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень