«Будинки-спеції», глінтвейн, дерева та електрозаправка у паралельній реальності Рівного (ФОТО)

Або Що об’єднує сусідів у Рівному

У Рівненському житловому комплексі "Спектрум" сьогодні презентували ще два нових будинки, названих, як спеції: "Ванільний" і "Шафрановий". Нагадаємо, що в цьому житловому комплексі кожен будинок має власний колір і відповідну назву. Першими будинками, в які заселилися люди, були "Сливовий та "Оливковий".

З нагоди нещодавньої здачі "Ванільного" та "Шафранового" в експлуатацію забудовник організував мешканцям житлового комлексу Свято сусідів.

Захід проводиться, аби зблизити мешканців "Спектруму" між собою, каже директор фірми-забудовника "Реноме-комфорт"Федір Делеган: 

Ми вирішили відійти від грандіозних свят, а зробити захід у більш теплій атмосфері. На ньому сусіди можуть познайомитися між собою, попити разом глінтвейну тощо. 

Крім того, в рамках заходу презентували електро-заправку. Власник електрокару, який мешкає в "Спектрумі", заради демонстрації зарядив власний автомобіль.

Чоловік каже, що витрачає на місяць близько 600 гривень на заправку своєї автівки. У порівнянні з ним власники машин з бензиновими двигунами платять за пальне понад тисячу гривень. 

Мешканці квартир "Спектруму" також посадили "Алею сусідів". Тепер ледь не у кожного з мешканців житлового компексу буде власне сімейне дерево.  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень