Сесії міської ради цього тижня не буде, - Паладійчук

Скликати її вимагає одна з партій

Фракція "Батьківщина" направила звернення міському голові, аби той скликав позачергову сесію. Партія просить раду звернутися до вищих ешелонів влади, аби ті скасували нові ціни на газ. Нагадаємо, його вартість Кабмін підняв на 23,5%.

У зверненні просили скликати засідання у четвер, 25 жовтня. 

Секретар міської ради Сергій Паладійчук каже, що цього зробити неможливо:

Позачергова сесія буде. Однак цього тижня ми цього зробити не можемо, адже немає міського голови. Він відсутній сьогодні, завтра та у п'ятницю. Гадаю, визначимо дату проведення десь наступного тижня.

Фракція "Батьківщина" в Рівненській обласній раді на чолі з Миколою Кучеруком направила аналогічне звернення голові облради Олександрові Данильчуку. Сьогодні о 15.00 він скликає президію для вирішення цього питання.

Крім того, порядок денний планується доповнити такими питаннями:

  • Про погодження надання надр у користування товариству з обмеженою відповідальністю «Костопільбазальтінвест» з метою видобування базальтів родовища «Берестовець Північний», що знаходиться у Костопільському районі Рівненської області»;
  • Про внесення змін до Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області;
  • Про звернення Рівненської обласної ради до Президента України щодо скасування постанови Кабінету Міністрів України про підвищення ціни на газ для населення.

Наші новини у Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень