Вирок за шантаж інтимними кадрами: Дівчина сама їх надіслала, бо закохалася (ФОТО)

Суд виявився безжальним

Дивна історія трапилася на Тернопільщині. Там двоє чоловіків шантажували дівчину погрозами опублікувати в соцмережах її інтимні фото. Через це дівчина втратила майже 17 тисяч гривень, але зрештою звернулася до правоохоронців.

Як пише ТСН, цитуючи вирок Бучацького районного суду:

Навесні 2021 року дівчина познайомилась в одній з соціальних мереж з чоловіком, який на той момент перебував за кордоном і попросив її скинути йому два інтимних фото.

 

Дівчина погодилась та зробила це. Коли ж підозрюваний повернувся з-за кордону, то посварився з новою знайомою і почав її шантажувати тим, що опублікує світлини в Інтернеті.

 

За це чоловік щомісяця майже рік вимагав від неї грошей. Та на цьому все не закінчилось.

 

Підозрюваний розповів про легкий заробіток своєму знайомому і той теж почав шантажувати потерпілу, вимагаючи від неї грошей.

 

Як наслідок – дівчина втратила 16 900 гривень, а щоб це припинити, 2022 року звернулась до поліції. Шантажистів затримали під час отримання чергової суми від дівчини.

Цікаво, що...

На суді підозрюваний підтвердив, що справді вимагав у потерпілої гроші. Інший чоловік заявляв, що він хотів коштів від потерпілої, щоб «змусити» свого знайомого видалити її світлини. 

 

ВИРОК ВИЯВИВСЯ БЕЗЖАЛЬНИМ

На суді потерпіла заявила, що чоловіки уже повернули їй всі гроші (16 900  грн) і просила їх суворо не карати.

Проте Бучацький районний суд...

Засудив шантажистів до 7 років позбавлення волі з конфіскацією усього майна. Цей вирок ще можна оскаржити в апеляційному суді. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень