Середній палець під час гімну: У Львові експосадовиця подає в суд на волонтерку

Через відео

Експосадовиця Львівської ОВА Лідія Данько заявила, що подасть у суд на волонтерку Лесю Менкуш-Мальків за відео на якому експосадовиця показує середній палець, відмовившись підвестися під час виконання гімну.

Згодом Лідія Данько  пояснила, що тоді вона сиділа на лавці та листувалася з робочих питань у телефоні. Одна з учасниць заходу на підтримку полонених і зниклих безвісти сіла поруч. Потім підійшли інші жінки, одна з яких «грубо шарпнула» її наплічник. На прохання так не робити, за словами експосадовиці, її обізвали «бидлом».

Пізніше одна з жінок начебто почала дивитися в її телефон із робочим та особистим листуванням, а коли Лідія Данько знову попросила так не робити, її називали «сепаратисткою».

Експосадовиця додала, що таке спілкування нібито тривало 30 хвилин, а відійти вона не могла, бо «мала завершити робочі питання». Колишня посадовиця наполягає, що їй було зручніше робити це саме на тій лавці, і вона нібито встала б під час гімну, тільки-но завершила б листуватися.

Але мені пізніше не дали цього зробити, на мене почали напирати, запихати в обличчя телефон. Мене почали штовхати і шарпати. Цей жест був адресований одній конкретній пані, яка тривалий час чинила на мене психологічний тиск, – пояснила Лідія Данько.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень