П’яна водійка у Яворові задавила 25-річну поліцейську прямо на виході із міськради (ВІДЕО)

Джип «бізнес-леді» чомусь був у камуфляжі

В Яворові п'яна баба задавила поліціянтку на вході в міську раду (відео)
Момент самої ДТП у Яворові

Сьогодні, 29 травня, близько 15:30 години, у місті Яворів, що на Львівщині, трапилася автопригода за участі працівниці поліції та позашляховика «Toyota RAV4». Про це повідомляє «Варта-1».

Нетвереза 34-річна місцева жителька не впоралася з керуванням, виїхала на тротуар і збила 25-річну співробітницю поліції, яку госпіталізували до медзакладу.

Згодом у соцмережах оприлюднили відео з камери спостереження, де зафіксовано момент ДТП.

Дехто підмічає, що на передньому сидінні Тойоти був пасажир, який після ДТП "тихенько свалив"

На цих кадрах видно, що водійку почало «заносити» ще на повороті, а в кінці вона просто на швидкості викрутила кермо у бік міської ради, збила огорожу та вилетіла на тротуар якраз у той час, коли поліцейська виходила з приміщення.

«Як можна поважну бізнесменку звинувачувати, ніби вона якесь просте бидло» (с)

З власних джерел ZAXID.NET дізнався, що водійка, яка скоїла ДТП, це Галина Скакунова. Це ж видання повідомляє, що, за інформацією платформи Youcontrol, вона є місцевою підприємицею.

ЦІКАВИЙ ФАКТ:

Скакунова вже має судимість за ДТП і кермування у нетверезому стані. 28 листопада 2021 року у Львові вона, перевищивши швидкість, наїхала на острівець безпеки на вул. Моршинській.

 

Поліцейські перевірили її на стан сп’яніння, драгер показав 2,36 % алкоголю. Суд визнав її винною і призначив штраф 17 тис. грн з позбавленням на рік права кермувати автомобілями.

 

Однак 5 травня 2022 року суддя Львівського апеляційного суду Ірина Партика скасувала рішення суду першої інстанції у частині щодо нетверезого кермування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень