Серце розривається: з українським хлопчиком, який сам йшов до польського кордону, плаче ввесь світ (ФОТО/ВІДЕО)

Кадри стали вірусними і їх поширюють тисячі користувачів соцмереж

Кадри з українським хлопчиком, який плаче в польському пункті пропуску, вразили світ. Малий йшов один поміж людей і голосно плакав. Дитину, про батьків якої нічого невідомо, помітили на кордоні з Польщею в пункті пропуску Медика.

На відео хлопчик років п’яти – наляканий і втомлений. Він тепло одягнений, в руках тримає тільки пакет з іграшкою й щось солодке. Дитина рішуче йде вперед і плаче, згодом зупиняється, дивиться спершу під ноги, а потім перед собою.

 

На цьому відео обривається.

Кадри стали вірусними серед іноземців – їх опублікували чи не всі західні ЗМІ. А самого маленького українця уже навіть малюють. Британський канал Sky News наголошує, мовляв, невідомо, чи була ця дитина сама.

Хлопчик уже став і героєм малюнків про реалії війни в Україні. Такий намалювала грузинська художниця Ненсі Воланд – на постері він несе в пакеті «надію» на тлі жнив і зоряного неба у кольорах прапора України.

- Я зовсім не вміла малювати. Не знала, як вмістити все зло і смуток цієї війни в одне фото, але сьогодні вранці натрапила на відео цього малюка, – написала у Facebook авторка.

Користувачі мережі попросили допомогти цій дитині. В пості під відео, яке опублікував у Twitter корреспондент CNN Джош Кемпбелл, люди писали, що кадри з українським хлопчиком розривають їм серце.

P.S. Стало відомо, що хлопчик не був сам, він йшов за рідними. А так гірко плакав від втоми.

 

Хлопчик був дуже виснажений і просто з останніх сил переходив кордон.

Джерело — Обозрєватєль

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень