Серце дочці спочатку «качав» батько: на Рівненщині поліцейський реанімував 13-річну дівчинку (ВІДЕО)

Медики продовжують боротися за її життя

У Рівненській області поліцейський та медики врятували 13-річну дівчинку, у якої настала клінічна смерть. Подія трапилася у Здолбунові, там схвильована жінка звернулася по допомогу до поліцейського.

У кімнаті на підлозі лежала дівчинка, над нею схилився батько і робив непрямий масаж серця. Офіцер змінив його та оперативно виконав непрямий масаж серця, а батько дитини проводив штучну вентиляцію легень. Після повернення дихання дівчинки, медики продовжили реанімацію.

Реанімаційні заходи тривали 24 хвилини, після чого дитину стабілізували та доставили до лікарні під супроводом поліції. Нині медики продовжують боротися за її життя.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень