Селянам Рівненщини можуть надати пільгові кредити на житло

В області ініціюють програму «Власний дім» на 2016-2020 роки для забезпечення житлом та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення

Напередодні постійна комісія з питань аграрної політики, земельних відносин та розвитку села рекомендувала голові обласної ради винести на розгляд сесії обласну цільову програму індивідуального житлового будівництва у сільській місцевості «Власний дім» на 2016-2020 роки. Програма розроблена з метою розв’язання на обласному рівні проблеми забезпечення житлом та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення.

За словами голови комісії Світлани Богатирчук-Кривко, програма спрямована на пільгове кредитування сільських жителів. Правилами передбачено на добудову, реконструкцію, купівлю будинку – 100 тисяч гривень, спорудження нового житлового будинку – 200 тисяч гривень, спорудження інженерних мереж, підключення їх до існуючих комунікацій – 15 тисяч гривень, утеплення житлових будинків з використанням енергозберігаючих технологій – 20 тисяч гривень.

Як розповів голова Рівненського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі Володимир Пашковський, з 1998 року цією програмою скористалося 4,5 тисяч сімей. Сільським забудовникам надано кредитів на суму 29,3 млн грн.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень