Села без світла, в містах - ілюмінація: уряд доручив зробити справедливі графіки знеструмлень 

Та визначити черговість розподілу потужностей

Уряд доручив Міненерго та «Укренерго» розробити справедливі графіки відключення споживачів. 

Цей документ також має містити перелік критично важливих для держави об’єктів, що потребують пріоритетного електропостачання, та черговість розподілу граничної потужності між іншими споживачами, які не входять до переліку критично важливих, — каже прем'єр Денис Шмигаль.

Об'єкти критичної інфраструктури забезпечені альтернативними засобами генерації. Особлива увага до закладів освіти. 

Особливо це стосується профтехосвіти, де важливо продовжувати офлайн навчання. Зараз у нас на 606 закладів профтехосвіти є 1417 генераторів. Завдання МОН та місцевій владі — забезпечити необхідні ресурси для роботи цих генераторів, — наголосив Денис Шмигаль.

Ситуація в енергетичному секторі важка, зараз Україна бере рекордні обсяги електроенергії з Європи. І весь імпорт не дозволяє повністю перекрити втрати від російського терору. 

Тому «Укренерго» змушене вдаватися до погодинних відключень електроенергії для підприємств і громадян, — сказав Прем’єр-міністр.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень