Секс-фантазії пацієнтки ледь не довели до самогубства психологиню, яка її слухала

Пацієнтка переслідувала психологиню

У Великій Британії колишня пацієнтка ледь не довела до самогубства свою психологиню. Вона переслідувала жінку, публікувала в Інтернеті свої секс-фантазії про неї та погрожувала вбивством, повідомляє dailymail.co.uk.

24-річна пацієнтка будинку для жертв домашнього насильства Лія Діпналл проходила курс реабілітації у психологині.

Потім вона почала переслідувати її.

Дівчина створила акаунти в соціальних мережах, в яких стверджувала, що робоче місце психологині Кеті Кулінг було «будинком розпусти», а персонал готував пацієнтів до сексу.

Переслідувачка також змінила опис приватного терапевтичного бізнесу Кеті Кулінг в Інтернеті на «магазин секс-іграшок» і лише за один день надіслала їй 187 електронних листів з написом «помри, с**о».

На фото: Лія Діпналл / Фото: dailymail.co.uk

Пацієнтка познайомилася зі своєю психологинею в листопаді 2020 року після того, як її відправили до благодійної організації «Стокпорт без насильства».

Вона залишила притулок у жовтні 2021 року, але вже через три дні створила обліковий запис у Facebook під вигаданим ім'ям «Секс-кільце Стокпорта без насильства», розкрила конфіденційне місцезнаходження притулку і брехала, що в ньому відбуваються оргії.

У період від 11 жовтня до 27 листопада 2021 року Діпналл надіслала своїй колишній психологині сотні електронних листів, повідомлень у соціальних мережах, листів і листівок. Серед них була вітальна листівка з інформацією про місце народження жертви, дівоче прізвище матері та колишнє місце роботи.

Вона засипала консультантку брутальними повідомленнями, зокрема одним, в якому Кеті Кулінг пропонувалося «здохнути нах*й» і містилося намальоване від руки зображення розчленованої жінки. В інших повідомленнях говорилося: «Кеті Кулінг має сексуальні стосунки з усіма мешканцями» і «Кеті Кулінг — сексуальна хижачка».

Діпналл також надіслала психологині кілька своїх фотографій топлес, зокрема, одного разу прикріпила фотографію до кільця для ключів. Вона підписала пані Кулінг на смс-повідомлення від молитовних груп і розіграшів та опублікувала особистий номер телефону жертви в Інтернеті.

Психологиня розповіла, що через постійні погрози та домагання її життя перетворилось на пекло. Через «наклеп» в Інтернеті вона більше не може працювати психологом.

- Втрата, яку я пережила, була і залишається неймовірно болісною, адже останні 12 років я будувала свій бізнес, а за 11 тижнів він зазнав жорстокого нападу і був зруйнований, - сказала вона.

Міс Кулінг стверджує, що інцидент вплинув на її здатність спати, а також на її психічну й фізичну форму.

- Моя тривога зростає, коли я бачу зміни в автомобілях, припаркованих біля мого будинку, і я відчуваю страх, коли бачу людей, які сидять у своїх автомобілях вночі з увімкненими фарами. Я боюся людей, які йдуть позаду мене в тому ж напрямку.

 

Мені довелося пройти курс терапії, і я спробувала багато різних ліків, щоб допомогти собі впоратися з емоціями, пов'язаними з цим нападом, включно з гнівом, депресією, страхом, стресом і часом суїцидальними думками, - розповіла жінка.

Згодом шантажистку заарештувала поліція. Її адвокатка на суді пояснила, що Лія Діпналл сама страждає на психологічні розлади через насильство в її родині. Також підозрювана звинуватила свою жертву в некваліфікованості, що, мовляв, і спровокувало її на такі дії. 

Суд визнав нападницю винною та засудив до 2 років позбавлення волі з відтермінуванням вироку. Вона повинна пройти новий курс психологічної реабілітації.

Чи не доведе дівчина до суїцидальних думок іншого психолога, питання відкрите.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень