Брав за волосся і бив: у сім’ї жінки, яку засудили за домашнє насильство, розповіли іншу версію подій (ВІДЕО)

То хто ж «насильничав»?

Скриншот з відео ТСН. Спиною до камери стоїть Олександр - той самий чоловік, щодо якого колишня дружина «вчиняла насильство»
Скриншот з відео ТСН. Спиною до камери стоїть Олександр - той самий чоловік, щодо якого колишня дружина «вчиняла насильство»

На Рівненщині Зарічненський районний суд засудив до 150 годин громадських робіт жінку за «домашнє насильство» щодо її чоловіка.

Ми писали про це тут з посиланням на матеріали обласної прокуратури:

Била, зраджувала і виганяла з хати. Сімейна драма на Рівненщині – жінка «загнобила» чоловіка

Подія сколихнула суспільство, адже це безпрецедентний випадок – коли саме жінка вчиняла насильство над благовірним, а не навпаки.  

Житель села Перекалля звернувся в поліцію у січні цього року і розповів, що до нього тривалий час здійснювалось фізичне та психологічне насильство з боку дружини.

Встановлено, що жінка вже неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства, однак належних висновків для себе не зробила, - йдеться у матеріалах Рівненської  обласної прокуратури.

 

Але, як виявилось, не все так однозначно. 

Журналісти ТСН були на місці події і поспілкувались із колишнім подружжям, їхнім сином та свідками.

В селі кажуть, що були скандали, приїжджала поліція, староста села приходив мирити подружжя. Олександр та Надія у шлюбі прожили 18 років, мають двох синів та торік розлучилися. А вже в січні чоловік заявив на колишню в поліцію.

Староста Перекалля Анатолій Полюхович каже, що в них «просто пройшла любов»:

- Було вроді би все в їх добре. Я не психолог, але на мою думку, в них просто пройшла любов. 

В сім’ї ж матір тиранкою не вважають. Старший син Надії та Олександра Олег розповідає, що жінці просто набридло терпіти. Це батько і до неї, і до дітей простягав руки. Каже, коли бив – не могли відтягнути:

- І я, і брат, і мій друг - мені аж було стидно – він навіть нам помагав його відтягти. Він маму брав за волосся і він її бив – ми не могли відтягти. 

Сама Надія на зйомку не погодилась, але з-за дверей розповідає:

- Бив мене ногами, я садила якісь квіти, він каже: зара я піду візьму лопату, тебе заб’ю і закопаю, то я побігла в ліс і сиділа цілий день.

Та розповідати це у суді, як і подавати на апеляцію, жінка не хоче, мовляв, втомилася від цих розбірок морально і хоче лише аби колишній залишив її в спокої.

«Потерпілий» 47-річний Олександр каже, що дуже страждає і мріє налагодити стосунки з Надією та дітьми.

- В мене душа болить, в мене розорвана душа да й всьо.

Мовляв, заява в поліцію - вимушений крок, бо не міг потрапити до будинку, який будували разом. Про те, чи бив він дружину - не каже.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень