Секретні біоматеріали. Як Шарій добував сечу Зеленського у туалеті ресторану «РИБА»

«Мы вывели из строя унитаз, смыв» (с)

Анатолій Шарій, який останнім часом звинувачує Володимира Зеленського в переслідуваннях активістів своєї політсили, провів проти президента справжню спецоперацію.

Шарій стверджує, що його люди проникли в туалет, куди ходив Зеленський, і дістали звідти сечу президента, щоб здати на аналізи і дізнатися, чи вживає Зе наркотики.
 

Увечері 6 липня Шарій написав пост в телеграм, який, щоправда, незабаром видалив.

Ось він

Отже, в своєму дописі блогер повідомив, що в одеському ресторані «Риба», де побував президент під час візиту до Одеси 4-5 липня, у нього непомітно взяли аналізи.

«Ви сходили в туалет, а за вами туди зайшов непримітний чоловік... Людина зайшла туди з маленькою коробочкою і ваткою на паличці», - звернувся до Зеленського Шарій.

Пізніше Шарій цей допис видалив, але його вже встигли засканувати. Автора почали висміювати в соцмережах – мовляв, знайшовся мисливець за калом президента.

Після чого Шарій записав з приводу всієї цієї історії окреме відео. Зокрема, він пояснив, що видалив пост з Телеграму за порадою своєї дружини, яка, начебто, сказала:

«Давай не будемо боротися з ними їхніми ж методами».

При цьому Шарій повідомив, що він вирішив взяти зразки сечі Зеленського, аби перевірити, чи вживає президент України наркотики.

З цією метою Шарій і його люди провели цілу спецоперацію в туалеті одного з ресторанів Одеси, де трапезував Зеленський на вихідних.

«Ми знали, куди планує приїхати президент», - заявив блогер, кажучи про ресторан «Риба» і запевняючи, що керівництво закладу було не в курсі того, що відбувається.

Для початку люди Шарія зіпсували злив унітазу в туалеті ресторану. (Далі мовою оригіналу):

«Мы вывели из строя унитаз, смыв. Один человек следил, куда будет идти президент. Второй человек следил за самой кабинкой. Туда заходили люди, выходили, у них не получалось смыть...

 

Нашему человеку периодически приходилось туда проникать, чтобы аккуратно смыть то, что там оставили другие люди.

 

Потом, когда туда направился Владимир Александрович, там уже было очень чисто. Президент сходил по малой нужде. Смыть не получилось, и он ушел. А дальше было дело техники – собрать этот материал».

[media=188713]Після чого сечу президента, як стверджує блогер, відправили в дві лабораторії – українську та німецьку – для аналізів на предмет виявлення у ній слідів 10-ти найпоширеніших наркотиків.

Шарій стверджує, що з цього приводу в офісі президента почалася паніка, але чи буде він публікувати результати аналізів, не повідомив.

За матеріалами ФУП та СТРАНА

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень