Секрети наших прабабусь, які притягують багатство: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Щоб у домі завжди водилися гроші, наші бабусі розкладали їх у спеціальні місця. Монети розсипали по кутах хати і клали під поріг.

Паперові купюри клали під скатертину на кухні. Вірили: чим більша купюра, тим більше статків буде в будинку.

Також у день отримання грошей їх не витрачали, а давали переночувати у домі. Тоді вони частіше «приходитимуть до будинку».

У давнину вважали, що сідати на стіл чи класти на нього шапку — до бідності. Також вірили, що на столі не можна тримати порожній посуд, інакше і в гаманці буде порожньо.

Ще одне повір'я, якому слідували багато жінок, — це повір'я про нерозмінну купюру, яку не витрачали за жодних обставин. Вона нібито «приманювала» в гаманець решту грошей.

Також наші пращури вважали, щоб фінанси примножувались, потрібно зберігати їх в охайному та чистому гаманці або торбинці для грошей.

Не можна було давати гроші в борг у вівторок і на спадаючому місяці увечері. А головне правило наших прабабусь у ставленні до фінансів було таке: потрібно отримувати гроші з задоволенням, а розлучатися з ними без жалю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень