Секрет популярності іграшок L.O.L.

Кожен рік серед дитячих трендів опиняється нова іграшка. Спінери вже вийшли з моди, про звичайних барбі теж майже забули. У 2017 році іграшки американського бренду MGA підкорили декілька країн, серед яких опинилась і Україна. Що це за іграшки, у чому секрет їхньої популярності?

MGA – це один із п’яти найуспішніших виробників дитячих товарів в Америці. Компанія існує з 1979 року, щороку збільшує обсяг виробництва. Візитівкою бренда стали ляльки L.O.L., котрі минулого року отримали дві нагороди Австралійської асоціації іграшок (“Найкраща лялька”, “Найкраща іграшка”).   

 

Огляд ляльки L.O.L.

 

L.O.L. Surprise від компанії MGA – це кулька, що складається з семи шарів, за кожним ховається подарунок-сюрприз (одяг, прикраси), за останнім можна знайти ляльку. Наразі в колекції більше 100 різних видів, тому головна мета – зібрати їх усі, отримати якомога більше, хоче, напевно, більшість дітей. Кожна іграшка – загадка, неможливо передбачити, яка лялька буде в кульці.

Що ховається за кожним шаром?

 
  • загадка-ребус;

  • наклейки, на яких зображені улюблені справи ляльки (спорт, театр, гламур, спів);

  • аксесуар, наприклад, пляшечка для пиття;

  • одяг для маленької лялечки;

  • взуття;

  • ще один аксесуар;

  • сама лялька.

 

Деякі пупсики можуть змінювати колір волосся під час занурення в воду. Шар, у якому знаходилися всі деталі, потім можна використовувати в якості сумочки, адже в комплекті йде зручна ручка.

 

Секрет успіху

 

Звичайна пластикова іграшка, яка має нічим не примітні одяг та прикраси, чому ж саме L.O.L. отримала стільки нагород та стала бажаною для дітей? Секрет простий – правильна маркетингова стратегія. Доки виробники рекламують свою продукцію на телебаченні, роблять банерні оголошення, MGA почали поширювати рекламу на YouTube, Instagram.

Вже давно не секрет, що саме дитячі канали на YouTube мають найбільшу кількість переглядів. Найбільшим успіхом користуються огляди та розпакування. Огляд L.O.L. Surprise запустили одночасно на трьох популярних каналах, результат виявився швидким та дуже позитивним. В Америці, Англії та Канаді встановили 13 фотобудок, де діти могли одразу записувати момент розпакування щойно придбаної кульки. Можливість відчути себе справжніми зірками інтернету заохочувала знімати ролики.

 

Типологія кульок

 

Сьогодні існує три лінійки: 

  • Класична з ляльками та різними аксесуарами.

  • Серія з міні-ляльками (колекція “Молодші сестрички”).

  • Великі подарункові набори з 50 іграшками-сюрпризами всередині.

     

Нещодавно з’явились набори з домашніми тваринами замість ляльок. Вони поступово набирають популярності в Україні. Вже відомо три покоління L.O.L.. Ціна кульок першого - значно вища, ніж третього, але й знайти їх дуже важко. Через високий попит з’явились репліки поганої якості.

Щоб уникнути підробок, треба купувати іграшку в перевірених магазинах (наприклад, за посиланням https://panama.ua/brand/40195/), або ж оцінювати зовнішній вигляд ляльки. На жаль, відрізнити копію від оригіналу за зовнішнім виглядом шару практично неможливо. Але є декілька порад для батьків, які не хочуть витрачати гроші на несправжні кульки.

  • Перевірте правильність назви, часто шахраї використовують напис “L.Q.L”.

  • На справжній кульці є позначка “ТМ” або “MGA”, якщо інформація про офіційного виробника відсутня, краще не купувати виріб.

  • Штрихкод оригінальних іграшок розташований на намальованій пляшечці для молока.

  • Цікаво, що бренд MGA є автором популярних раніше Братц, ця ж компанія стала офіційним представником японських іграшок Nintendo в США. Але саме L.O.L. Surprise набули популярності далеко за межами Америки. Нещодавно компанія запустила мобільну гру за мотивами успішних іграшок. Отож прогнозуємо подальше збільшення попиту серед малюків, і вже зараз головною проблемою для батьків став пошук оригінальних та якісних кульок.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень