Руйнівник міфів та качина армія

Адаму Севіджу «винесли» мозок гумові качки

Ведучий популярної освітньої програми «Руйнівники міфів» Адам Севідж надумав розвіяти міф про жахливий ефект від «крякання» гумових качок. Провести такий експеримент його надихнуло вірусне відео, на якому чоловік натискає на купу гумових качок і при цьому чути дуже неприємний звук.

Адам зняв на відео, який ефект має звук від цих іграшок. «Я відчув, неначе мільйони почали кричати від жаху, а потім раптово замовкнули», - написав він на своїй сторінці у Twitter. Пізніше Севідж додав, що «незабаром відкриє свою секретну зброю», і супроводив запис хештегом #duckarmy.

На відео добре видно, що Адам почувався дуже незатишно під час експерименту. Він намагався закривати вуха руками, однак це не допомагало. Руйнівник міфів приголомшений ефектом від «крякання» гумових качок.

                      

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень