СБУ вилучила бурштин у Дубровиці

Правоохоронці вилучили понад 15 кілограмів бурштину-сирцю, ринкова вартість якого становить 620 тисяч гривень

У Рівненській області мобільна група співробітників Служби безпеки України, представників міліції, прокуратури, ДФС та військової служби правопорядку викрили протиправну діяльність двох скупників бурштину-сирцю. Зловмисники організували його переробку для використання в ювелірних виробах.

Затримані – мешканці Рівненщини – винайняли житло у місті Дубровиця та облаштували його під цех з переробки «сонячного» каменю, який скуповували у місцевих «старателів».

Правоохоронці вилучили понад 15 кілограмів бурштину-сирцю, ринкова вартість якого становить 620 тисяч гривень. Крім сирцю також вилучено понад два кілограми вже обробленого каміння ринковою вартістю майже 20  тисяч доларів США.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 198 (придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом) Кримінального кодексу України.

 

Прес-група УСБУ в Рівненській області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень