СБУ затримала співробітника Укрзалізниці, який перевозив ухилянтів за кордон у вентиляційній системі пасажирського вагона (ВІДЕО)

Викрита ще одна схема нелегального виїзду чоловіків призовного віку

Про це йдеться у повідомленні пресцентру СБУ:

Під час проведення комплексних заходів затримано провідника потяга Запоріжжя – Перемишль, який налагодив новий канал втечі ухилянтів до країн Євросоюзу.

 

Щоб приховано вивозити своїх клієнтів за межі України, посадовець обладнав спеціальну схованку у вентиляційній системі купе провідника.

 

У цій замкненій технологічній порожнині ухилянти мали ховатись під час проходження прикордонного паспортного контролю.

 

За один рейс у схованці міг перебувати лише один чоловік, а вартувала йому ця «послуга» аж 2,5 тис. доларів. Втім, сума залежала від терміновості втечі та розкладу руху потяга.

Затримали залізничника  працівники СБУ на пункті пропуску «Мостиська-2» при спробі незаконного вивезення військовозобов’язаного за кордон.

Наразі затриманому посадовцю повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон).

 

Триває слідство для встановлення всіх обставин злочину та притягнення винних до відповідальності, – зазначено у повідомленні.

Джерело «Служба безпеки України»  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень