Савченко припинила голодування

Захист Надії Савченко підтвердив інформацію

Захист депутата Верховної Ради Надії Савченко (фракція "Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина") підтверджує її відмову від сухого голодування. Про це у своєму мікроблозі Twitter написав адвокат Микола Полозов.

"Слава Богу, Надя Савченко припинила сухе голодування. На її рішення вплинуло прохання Петра Порошенка й усіх, хто її підтримав", - написав він.

Раніше Президент Петро Порошенко заявив про готовність обміняти Савченко. Раніше депутат Ради Іван Крулько ("Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина") заявив про припинення депутатом Савченко сухого голодування. Савченко сиділа на сухому голодуванні з 4 березня. Суд у Росії має намір оголосити вирок Савченко 21 березня. Раніше захист Савченко допускала припинення нею голодування у разі обіцянки російської влади повернути Савченко в Україну.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень