«Веселіше за всіх зараз росіянам»: реакція рівнян на події з Савченко

Соцмережі відреагували на «шоу» народного депутата у Верховній Раді

Нагадаємо, що працівники СБУ затримали нардепа Надію Савченко у Верховній Раді. Їй повідомили про підозру у тероризмі.

Мешканці Рівненщини відреагували на побачене коментарями у Фейсбук та фотожабами:

Olga Volya почувається гидко. 29 хв · Під порохом хитається крісло. Дехто з політиків,міністрів і іншої клєркотні вже протоптує стежки відступу,готує місця для схованок. Народ радикалізується,прозріває. Назріває неприємна ситуація. Що б то таке закинути сенсаційне,щоб зняти напругу в суспільстві,щоб відволікти від піднімання тарифів в квітні,від зубожіння і погіршення рівня життя? Ага! Згадали.Гадька Савченко є! А не малувато? Рубана загребемо. В самий раз,щоб мали про що говорити не думаючи про те,що твориться навколо. А раніше чого мовчали? Звідки Рубан виліз? А Гадя? Мертвечуківські одоробала! А Йулька відповідатиме? Вона ж Гадю приперла в політику. І Мертвечука варто за матню взяти. Але ж то забагато буде. Їх на потім лишимо,якщо що. Одним словом які їхали---таких здибали.

Олександр Чорний Якщо кума візьмуть через Надю і Рубана, це буде щось, а поки що один піар.

Sasha Shevchuk 52 хв ·Мені шкода Надю Савченко. Я не знаю, як там усе. Але пиж чи примусове лікування - перспективи так собі...

Micik Gonibez 6 год українська народна приказка: "Із Наді в Гаді"

Виталий Гайструк Люди на граблі наступають, ну буває) А українці на них гопака танцюють, і це уже обідно

Анатолій Герасимчук 7 год · Навіть якби Савченко сама була ініціатором військового перевороту, навіть якби вона сама вийшла на тих офіцерів чи генералів - то для іміджу держави потрібно було би зупинити її, попередити про можливу провокацію. Натомість, схоже, іі тупо підставляли, планували під записи переворот, здорові люди при погонах під керівництвом великих людей - щоби зараз смішити весь світ. Замість однієї профілактичної з нею розмови - всі спецслужби були задіяні, щоб влаштувати сьогодні розправу. Хто від цього виграє?

Лілія Мигович 2 год · У мене складаєттся враження , що навіть офіцери СБУ страждають у нас комплексом неповноцінності і заражені піаром. Для чого ота хода з Савченко вулицями Києва ?? То її водили босу в аеропорту, коли вона типу з полону повернулась , то зараз тягають по Києву. І весь оцей вертеп, який її супроводжує , створює їй імідж мучениці. Прямо біблейський сюжет ) А "мучеників" наш народ обожнює ) От якби їх точно хтось хотів з рабства визволити - то розтерзають не задумуючись !

Валентин Дупак 32 хв · Веселіше за всіх зараз росіянам, які споглядають за тим, як українська влада садить до тюрми ту, за яку пройшли багатомісячні торги, багатогодинні судові засідання, договорняки на найвищому рівні, підтримка світової спільноти, і нарешті обмін на двох грушників.
Не смішно тільки анітрохи нам...

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень