Самописці з Мі-8, який розбився на Рівненщині, відновлюють після сильного пошкодження

Ймовірно, вже цього тижня вдасться отримати перші відомості про причини трагедії

Самописці з військового вертольоту Мі-8, що минулого тижня впав у Рівненській області, відправили на відновлення у столицю, аби пізніше провести експертизу. Про це повідомляє інформагентство УНН

Самописці доставили на спеціалізоване підприємство у Києві, де вони мають пройти процес відновлення, адже під час падіння і подальшого загоряння гелікоптера вони сильно пошкодились. Тільки після цього з них можна буде дістати необхідну інформацію.

 

Пізніше самописці передадуть до Міністерства оборони, де за наказом Кабміну вже створили спецкомісію, яка займатиметься розшифровкою даних із самописців.

Ймовірно, перші відомості комісія зможе отримати вже цього тижня.

За попередньою інформацією, у військовій частині А2595 (16 окрема бригада армійської авіації Командування Сухопутних військ, місце розташування – м. Броди Львівської області) відбувалися планові льотні навчання «День-Ніч». Пізно ввечері, 29 травня, під час польоту поблизу с. Сестрятин Рівненської області на відстані близько 3 км від вказаного населеного пункту, з поки що невідомих причин, гелікоптер впав.

Внаслідок падіння загинув увесь екіпаж – четверо осіб, серед яких і командир військової частини А2595.

За фактом падіння військового гелікоптера військова прокуратура Рівненського гарнізону відкрила кримінальне провадження за статтею «Порушення правил польотів або підготовки до них, що спричинило катастрофу та інші тяжкі наслідки».

Нині основною версією краху військового вертольота Мі-8 вважають технічну несправність.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень