Самедов з Рівного – чемпіон континенту з кікбоксингу WAKO

Рівняни відзначились на Чемпіонаті Європи

Хабіб Самедов. Скрін з відео телеканалу РИТМ.

В угорському Дьєрі 31 серпня завершився Чемпіонат Європи 2019 року з кікбоксингу WAKO серед дітей, юнаків і юніорів. За інформацією організаторів, кількість учасників – яка сягнула представництва майже у 40 країн – стала рекордною для такої події.

Загалом боротьбу за медалі у семи дисциплінах найпопулярнішої версії кікбоксингу у світі вели 2 тисячі учасників. На рахунку молодіжної збірної України – 34 відзнаки.

Цьогорічними чемпіонами континенту серед юніорів у лоу-кік стали Заур Мамедов (57 кг) та Хабіб Самедов (63,5 кг), а в К1 – Гліб Мазур (54 кг).

Не одну, а одразу кілька нагород ЧЄ-2019 здобули такі спортсмени: Іван Зарева – золото у лайт-контакті, бронза в кік-лайті (69 кг), Дмитро Пономаренко – два перших місця у музичних формах (зі зброєю та без), Меланія Сурніна – золото в музичних формах без зброї та бронза у музичних формах зі зброєю, Анастасія Євтушенко – золото і срібло у креативних формах (зі зброєю та без) та срібло і бронза у музичних формах (зі зброєю та без), Юлія Шульженок – дві срібних медалі (креативні та музичні форми без зброї) та одна бронзова відзнака (музичні форми зі зброєю).

Титул віцечемпіонів Європи додому везуть Ринат Аскеров (51 кг) і Діана Жітенюк (60 кг) – це в лоу-кік, а Єгор Цісар (54 кг), Данило Петін (57 кг) та Олександр Єфіменко (63,5 кг) – у розділі К1.

Врожайним у нашої команди видався «бронзовий» здобуток. На третю сходинку п’єдесталу пошани зійшли: у фул-контакті – Володимир Павленко (57 кг), Олена Євтушенко (52 кг), Владислав Орел (63,5 кг), Іван Пригара (67 кг); в лоу-кік – Руслан Вашечко (54 кг), Роман Кухта (60 кг), Данило Стрілець (42 кг), Раланд Хурцілава (67 кг), Нікіта Борисюк (67 кг); у К1 – Ігор Дудник (57 кг), Олег Беспятий (57 кг), Ростислав Герасименко (60 кг); у креативних формах – Анастасія Матвієнко (виступ зі зброєю).
У загальнокомандному рейтингу Україна посіла десяте місце серед 35 держав, представники яких стали володарями медалей першості континенту в Дьєрі.

Нагадаємо, що у 2017-му в Македонії та 2015-му в Іспанії наша команда юніорів та кадетів зупинялася за крок до десятки найсильніших.

Прес-служба Національної федерації кікбоксингу України WAKO

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень