Влада Рівного має намір розвивати неолімпійський вид спорту (ПРОГРАМА)

Нині він найпопулярніший серед молоді

Зліва направо: Сергій Шевчук – начальник управління у справах сім"ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради, Галина Кульчинська – заступник міського голови з гуманітарних питань та Роман Кроль, очільник міського осередку федерації

Влада Рівного має намір розвивати неолімпійський вид спорту - кікбоксинг WAKO. Для цього профільне управління міської ради уклало договір про співпрацю з міським осередком «Федерації кікбоксингу України «WAKO».

Чому вирішили підтримати саме цей вид спорту, розповіла заступник міського голови Галина Кульчинська:

Кікбоксинг не є олімпійським видом спорту, тому договір між федерацією кікбоксингу Рівного та управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради дає можливість сприяти проведенню змагань саме з цього виду спорту. Тобто міська влада всіляко сприятиме проведенню таких спортивних заходів. Зокрема організаційно та фінансово.

Чому це важливо? Кікбоксинг зараз дуже популярний серед молоді, до того ж, у нас в місті є серйозні здобутки по кікбоксингу, тому це треба підтримувати. 

Керівник рівненського осередку федерації кікбоксингу, майстер спорту України міжнародного класу Роман Кроль, заручившись підтримкою влади, запланував проведення перших відкритих змагань в Рівному, в яких хочуть взяти участь бійці з інших регіонів. Змагання заплановані на початок березня.

- Федерація кікбоксингу WAKO стала тимчасовим членом Міжнародного олімпійського Комітету. Для розуміння – є шість видів кікбоксингу, і лише кікбоксинг WAKO потрапив в олімпійську хартію. Ми однією ногою на Олімпіаді. Хочемо популяризувати кікбоксинг. Крім того, за підсумками змагань ми сформуємо збірну команду міста Рівного для участі в чемпіонаті області та подальшої участі в чемпіонатах України. На початку березня в Рівному проведемо чемпіонат, який, в тому числі, присвячуватиметься пам’яті «Небесної сотні», - повідомив Роман Кроль. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень