Ризикована гра. Проблеми з домашнім полем знову «грають» проти «Вереса»

Головний арбітр матчу, побачивши такий газон, взагалі не дозволить проведення футбольного матчу на ньому (с)

Матч 19-го туру Першої ліги чемпіонату України з футболу між рівненським «Вересом» та одеським «Чорноморцем» відбудеться у Львові. Причина - непридатний для гри стан газону стадіону «Колос» у Млинові, заявили у «Вересі». Про це повідомляє РАДІО ТРЕК.

​​​​​​​- Газон стадіону Колос у Млинові наразі не готовий для того, щоб проводити там матчі, в першу чергу через погодні умови.

 

На Рівненщині майже щодня падав сніг, а вночі температура опускалася нижче нуля, і волога замерзала. Через це зараз м'яч не відскакує від газону, а через вологість на полі залишаються сліди. Так не має бути.

 

На такому газоні футболу не було б. Щобільше, є загроза взагалі знищити поле і після цього витрачати купу коштів на його відновлення. Також існує ризик, що головний арбітр матчу, побачивши такий газон, взагалі не дозволить проведення футбольного матчу на ньому.

 

Через сукупність причин ми вирішили перенести гру до Львова, адже у Рівненській області просто немає, де грати єдиній професійній команді, - пояснив спортивний директор «Вереса» Орест Баль.

Отож, матч «Верес» - «Чорноморець» зіграють 31 березня на львівському стадіоні «СКІФ». Гра розпочнеться о 14-ій. Через дію суворих карантинних обмежень поєдинок пройде за порожніх трибун.

Нагадаємо, попередній домашній матч чемпіонату рівненський «Верес» також зіграв на львівському «СКІФі» через незадовільний стан футбольного поля у Млинові. 20 березня рівняни обіграли житомирське «Полісся» - 2:0.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень