Рибалки врятували в нетрях голого і покусаного втікача з-під домашнього арешту

Він прожив 4 дні з крокодилами

Двоє австралійських рибалок врятували чоловіка, який втік з-під домашнього арешту. Його виявили абсолютно голого, у нетрях, де водяться крокодили. Чоловік був поранений, брудний, покусаний комарами.

Двоє рибалок того дня ставили сіті на крабів в мангрових нетрях неподалік від міста Дарвін, столиці Північної території Австралії. Почули стогони і натрапили на чоловіка, який сказав їм, що ховається там уже чотири дні й харчується лише равликами. Він зірвав із себе електронний браслет і втік з-під домашнього арешту - його звинувачують у пограбуванні з використанням зброї, - пише ВВС.

За словами одного з рибалок, утікач розповів їм, що в новорічну ніч встиг відвідати концерт і гарно погуляти. Рибалки взяли чоловіка на свій човен, пригостили його пивом і викликали швидку, яка зустріла їх на березі. Один з рибалок дав утікачу свої шорти, аби той не був зовсім голим.

Рибалки вважають, що утікачу дуже пощастило, адже в нетрях, де його знайшли, водяться крокодили.

Тепер чоловік перебуває в лікарні - в кайданках і під наглядом поліції.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень