Рибалкам-порушникам на Рівненщині все частіше стають на заваді патрульні

Браконьєри постають перед судами

Лише за останній тиждень державні інспектори Рівненського рибоохоронного патруля зафіксували 16 правопорушень. З 5 по 11 вересня п’ять справ передали до судів для притягнення винних до адміністративної відповідальності, каже начальник відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль» Олександр Новак:

У порушників вилучили 1,5 кг водних біоресурсів і два заборонених знаряддя лову (сітку та «бредень»). На них наклали штрафів на суму 867 грн. У той же час, збитки, завдані рибним запасам, склали 1 360 грн.

Зокрема, відразу чотири факти порушень правил рибальства патрульні зафіксували минулої неділі на березі водойми поблизу с. Сварині Володимирецького району. Місцеві жителі планували порибалити «климнею», яка є забороненим знаряддям лову.

А вже у вівторок, 10 вересня, рибоохоронний патруль задокументував грубе порушення правил рибальства на Горині - поблизу с. Чудниця Гощанського району. Близько 21-ї години патрульні виявили двох порушників, які ловили рибу лісковою сіткою. Заборонені знаряддя лову вилучили, а на порушників склали протоколи про адмінправопорушення.

Нагадаємо, у період з 20 серпня по 30 вересня у Рівненській області діє заборона на вилов раків.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень