Рятувальники Рівненщини тренувалися одразу у трьох районах

Навчання пройшли у Костополі, Мізочі (Здолбунівський р-н) та Млинові

Сьогодні у Костополі у торгово-офісному центрі підприємства «РодБуд» співробітники 19-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Рівненській області провели тактико-спеціальні навчання.

Згідно із тактичним задумом, у двоповерховій будівлі центру на першому поверсі в торгівельно-складському приміщені виникла пожежа. Горіння супроводжувалось значним задимленням, існувала загроза перекидання вогню на сусідні приміщення.

Виявивши пожежу, чергові працівники центру відразу повідомили рятувальників за телефоном «101», після чого провели евакуацію персоналу та відвідувачів і розпочали гасіння пожежі первинними засобами пожежогасіння.

Тим часом на місце виклику прибув черговий караул 19-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Костопіль. Рятувальники оперативно провели розвідку місця та евакуювали одного потерпілого та надали йому долікарську допомогу. Загалом, участь у навчаннях взяли 24 співробітника ДСНС та 6 од. пожежної техніки.

А співробітники 6-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Рівненській області провели тактико-спеціальні навчання у Млинівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня №3. Участь у тренуваннях взяли місцеві правоохоронці, аварійні бригади енергетиків, комунальників та працівники швидкої медичної допомоги.

В ході навчань відпрацьовувалися спільні дії служб реагування та персоналу об’єкту щодо ліквідації пожеж і надзвичайних подій у навчальному закладі та організації рятування людей і матеріальних цінностей  з приміщень школи.

Цього ж дня співробітники державного пожежно-рятувального поста смт. Мізоч провели тактико-спеціальні навчання на території Мізоцької школи-інтернат І-ІІ ступенів. За задумом тренувань, внаслідок короткого замикання електромережі виникла пожежа в спортивному залі школи на другому поверсі. На місце події оперативно прибув черговий караул на пожежній автоцистерні. Провівши розвідку місця пожежі, рятувальники в складі ланки газодимозахисників подали на гасіння вогню водяний ствол. За короткий час умовна пожежа була ліквідована. В ході навчань рятувальники відпрацювали тактичні прийоми гасіння пожеж та рятування людей в освітніх закладах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень