На Володимиреччині ледь не згорів будинок

Рятувальники ліквідували вогонь у господарчій будівлі

Сьогодні вночі до пожежно-рятувальної служби Володимирецького району надійшло повідомлення про пожежу в селі Озеро. Горіла дерев’яна господарська будівля, розмірами 12х5м., крита шифером. За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул рятувальників з райцентру. Зважаючи на те, що в будівлі було сухе сіно, то вогонь швидко поширився майже по всьому периметру будівлі. На момент прибуття рятувальників дах будівлі повністю палав. Також існувала реальна загроза перекидання вогню на поряд розташовану іншу надвірну будівлю та житловий будинок, на якому під дією високої температури вже почав плавитися сайдинг. По прибуттю рятувальники швидко провели оперативне розгортання та подали на гасіння водяний ствол. Пожежу вдалося швидко локалізувати, чим, власне, і запобігти її поширенню на сусідню будівлю та житловий будинок. Майже через три години пожежу повністю ліквідували.

Внаслідок пожежі знищено дерев’яну господарську будівлю, орієнтовно 5 тонн сіна, 2,5 тонни зерна та 20 кролів. Травмованих та загиблих серед людей немає. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації електромережі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень