Рятувальники Рівненщини переходять на посилений режим роботи

Заради безпеки мешканців області під час свят

На період новорічних свят та Різдва підрозділи ДСНС Рівненщини переходять на посилений режим несення служби та перебуватимуть в підвищенній готовності до реагування на будь-які надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру.

 Загалом, з 30 грудня до 02 січня на цілодобовому чергуванні перебуватиме понад 250 рятувальників та більше 100 одиниць спецтехніки ДСНС.

Також організовано взаємодію з місцевими органами влади, територіальними органами Служби безпеки, Національної поліції та Нацгвардії, регіональними службами цивільного захисту з питань забезпечення техногенної і пожежної безпеки на об`єктах, задіяних до проведення заходів із відзначення новорічних святкувань, та на випадок спільних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій і небезпечних подій.

Також буде здійснюватися посилений моніторинг пожежної обстановки на об`єктах з масовим перебуванням людей. У випадку надзвичайних подій негайно телефонуйте за екстреними номерами «101» та «102».

 

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень