Рятувальники Рівненщини вилетіли до Греції на допомогу в гасінні пожеж (ФОТО)

Нищівні пожежі у Греції вийшли з-під контролю

Рятувальники Рівненщини у складі зведеного загону вогнеборців з усієї країни вирушили до Греції для допомоги у боротьбі із масштабними лісовими пожежами.
 
Сьогодні саме Греція найбільше страждає від руйнівного вогню, який вирує у Балканській частині Європи.

На виконання завдання Глави держави Володимира Зеленського та рішення Уряду, сотня рятувальників ДСНС із необхідним обладнанням вилетіли з аеропорту «Київ». Звертаючись до особового складу, Голова ДСНС Микола Чечоткін наголосив на тому, що нині від масштабних пожеж потерпає багато країн Європи.

Усі ви маєте досвід боротьби із вогнем у Зоні відчуження, на Харківщині, Луганщині. Зараз він потрібен нашим грецьким колегам. Я вам бажаю успіхів та сил для цієї боротьби. Які б перед вами не стояли завдання, головне пам'ятайте про безпеку.

 

Повертайтесь цілими та неушкодженими додому, до своїх рідних, - наголосив Микола Чечоткін. Грецьким вогнеборцям допомагатимуть рятувальники з дев'яти областей України та м. Києва.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень