Команда Рівненської ОДА перебуває на Сході України (ФОТО)

Поїздка триватиме тиждень

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль підписав угоду про співпрацю між Рівненщиною та Донеччиною з головою Донецької ОДА Павлом Кириленком.

Співпраця полягатиме у сфері соціально-економічного та гуманітарно-культурного розвитку.

У планах - спільні проєкти з розв'язання місцевих проблем, освітньо-виховні, культурно-мистецькі та спортивні молодіжні заходи. Продовжимо і практику оздоровлення дітей зі Сходу на Рівненщині, - повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль

Від Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства передано Павлу Кириленку сертифікати на 25 тисяч сіянців дуба червоного.

Також волонтери з Рівненщини з командою Рівненської ОДА передали гуманітарну допомогу на Схід. Привезли будівельні матеріали, засоби особистої гігієни, дитячий одяг, продуктові набори.

Особисто переконався, наскільки необхідна допомога не лише нашим військовим, а й жителям прифронтових територій Донеччини.

Віталій Коваль вручив відзнаки поліцейським з Рівненщини, які перебувають на Сході Україні.

Вони одні із тих, хто щодня приймає небезпечний виклик. Вони готові ризикувати і боротися за нашу землю.

Слід відзначити, що майже місяць ДСНСники з Рівненщини допомагають жителям прифронтових населених пунктів.  Ремонтують пошкоджені будинки після артилерійських обстрілів.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень