«Руліжка» в рівненському аеропорту: слідство знайшло винного чиновника

Йому обирали запобіжний захід

У Рівному триває розслідування у справі руліжної доріжки у рівненському аеропорту. Нагадаємо, що її досі не здали в експлуатацію. Тож літаки з низькими двигунами там сідати не можуть.

У поліції відкрита кримінальна справа. Наприкінці лютого був суд над одним із підозрюваних. Це 41-річний посадовець департаменту будівництва Рівненської ОДА, повідомляють у Рівненському апеляційному суді.

Як вдалося з’ясувати, це головний спеціаліст відділу технічного нагляду департаменту. В ухвалі рівненського міського суду йдеться, шо він прийняв акти виконаних робіт від підрядника і затвердив їх попри те, що ціни на матеріали в актах і кошторисній документації відрізнялися.

Простіше кажучи, вартість товарів була завищена, а робота до кінця не виконана. Тож слідство заявляє, що халатність спеціаліста завдала збитків держбюджету на понад 1,5 мільйона гривень.

Захист чоловіка та начальник департаменту капітального будівництва ОДА Віталій Кардаш просили суд не призначати чоловіку цілодобовий домашній арешт, оскільки робота – його єдине джерело доходу, а він повинен утримувати сім’ю. Крім того, в департаменті немає іншого такого кваліфікованого спеціаліста.

Суд дослухався до прохань і поклав на чоловіка особисте зобов’язання.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень