Руфера засудили до в'язниці

Районний суд Москви засудив руфера Володимира Подрєзова до двох років і трьох місяців колонії загального режиму

Чоловіка визнали винним у справі про перефарбування зірки на шпилі висотки на Котельницькій набережній в Москві. Прокурори просили засудити його до трьох років ув'язнення. Інших чотирьох обвинувачених, які в той день стрибали з будівлі з парашутами, суд виправдав.

Присутні в залі зустріли короткими оплесками таке рішення судді.З мотивувальної частини вироку судді випливало, що підсудних визнали винними в хуліганстві.

Прокурори просили засудити бейсджамперів - Олександру Погребову, Олексія Широкожухова та Євгенію Короткову - до трьох років ув'язнення і дати три роки умовно бейсджамперці Анні Лепихіній, яка зараз вагітна. Обвинувачені та їхні адвокати просили усіх їх виправдати.

Росіян звинувачували в тому, що вони були спільниками в акції українського руфера Мустанга, який 20 серпня минулого року перефарбував верхню частину жовтої зірки на шпилі у синій колір і вивісив на ній український прапор. Як вважає слідство, це було зроблено "з мотивів політичної ненависті" і з метою "дестабілізувати соціальну обстановку" в Москві.

Четверо бейсджамперів пояснювали, що стрибнули з висотки того ж ранку, коли на неї залізли Мустанг з Володимиром Подрєзовим, зовсім випадково.

Минулого року український руфер Мустанг, дізнавшись про затримання парашутистів і про те, що їх звинувачують у фарбуванні зірки, опублікував фото- і відеопідтвердження того, що він провів акцію самотужки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень