«Розстріляли дронщиків та суміжників»: Окупанти вбили 9 полонених українських бійців, – DeepState

Лубінець відреагував   

В соцмережі поширюють інформацію про те, що на Курщині росіяни розстріляли 9 українських військовополонених.

Телеграм-канал DeepState пише:

Від наших джерел у 1 ОТБр стало відомо, що окупанти 10 жовтня розстріляли дронщиків та суміжників в районі н.п. Зелений Шлях.

 

Додаткові деталі обставин з'ясовуються, але відомо, що хлопці виходили на позиції з думками, що вони у відносному тилу, але вже змушені були вступати в контакт з ворогом та відстрілювались. Проте кількість БК була обмежена і вони були вимушені здатися, – йдеться у повідомленні.

Омбудсман Дмитро Лубінець  зауважив, що він направив листи до ООН та Міжнародного комітету Червоного Хреста щодо чергового злочину росіян.

Ці дії не мають залишитися безкарними, і ворог повинен понести всю відповідальність. Росія – це країна-терорист, яка порушує всі правила та звичаї війни. Міжнародна спільнота не повинна закривати очі на такі злочини! – заявив Дмитро Лубінець.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень