Розбійник побив до крові рівнянина, забрав речі та втік (ФОТО)

Крадений телефон поставив заряджатися у бармена

Поліцейські затримали підозрюваного у розбійному нападі на рівнянина. Напередодні опівдні прямуючи до магазину на проспекті Генерала Безручка обласного центру 42-річному місцевому жителю невідомий раптово наніс кілька ударів в обличчя. Чоловік знепритомнів, а нападник у цей час забрав барсетку та втік. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Рівненщини:

Прийшовши до тями, потерпілий одразу повідомив до поліції. На пошуки зловмисника орієнтували усі екіпажі патрульної поліції. Працівники слідчо-оперативної групи неподалік місця злочину виявили барсетку із ключами, банківськими картками та документами, з якої зник мобільний телефон.

Невдовзі патрульні на вулиці Фабричнів в одному із місцевих кафе помітили схожого за описом чоловіка, який підпадав орієнтуванню.

Ним виявився 36-річний рівнянин, який за зовнішніми ознаками був напідпитку. У особі затриманого потерпілий впізнав кривдника. Сам чоловік також підтвердив свою причетність до нападу. Також слідчі у приміщенні розважального закладу виявили крадений телефон, який заряджався у бармена.

Поліцейські з’ясували, що 36-річний рівнянин і раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів.

Працівники «швидкої» діагностували у 42-річного рівнянина рвані рани надбрівної ділянки та розрив губи. Після надання допомоги потерпілого відпустили.

Відповідно до санкції статті, інкримінованої розбійнику, йому загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень