Де на Рівненщині росте канабіс та снодійний мак

Правоохоронці вилучили незаконні рослини у двох районах краю

1220 нарковмісних рослин та канабіс вилучили поліцейські на Рівненщині.

Напередодні правоохоронці вилучили незаконні посіви снотворного маку у Здолбунівському та Володимирецькому районах. Загалом 1220 нарковмісних рослин.

Дільничні офіцери Здолбунівського відділення поліції у господарстві 49-річного жителя села Нова Мощаниця виявили 511 рослин снодійного маку. А у 50-річної господині цього ж села оперативники виявили 645 нарковмісних рослин.

Також незаконний посів снотворного маку у кількості 64 рослини виявили дільничні офіцери поліції у 25-річного жителя села Бабка Володимирецького району.

За цими фактами слідчі розпочали досудове розслідування у відкритих кримінальних провадженнях за статтею 310 Кримінального кодексу України (незаконний посів або вирощування снотворного маку чи конопель). Зразки рослин маку відправили на експертизу.

Крім того, поліцейські сектору реагування патрульної поліції у Здолбунові під час поверхневого огляду 31-річного жителя села Ільпінь виявили сушену частину квіток конопель, вагою близько 6 грамів.

У рамках кримінального провадження вилучений канабіс направили на експертизу, повідомляє відділ комунікації ГУНП у Рівненській області. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень