Розбили авто, щоб… перевірити нову функцію iPhone 14 (ВІДЕО)

Вона працює

Автори каналу TechRax розбили автомобіль, щоб перевірити, чи дійсно працює детектор ДТП на iPhone 14.

Для цього вони прикріпили iPhone 14 скотчем до підголівника старого авто. За допомогою дистанційного керування спрямували машину на кузов іншого старого автомобіля, щоб зімітувати аварію.

За першої спроби система впізнала ДТП з невеликою затримкою. А ось вдруге і втретє – спрацювала моментально: в телефоні увімкнулася сирена і пішов автоматичний виклик екстрених служб.

Блогерам довелося діяти швидко, адже на те, щоб скасувати виклик, в них було всього 10 секунд – інакше екстрені служби прибули б на «місце ДТП».

Довідково: Функція Crash Detection доступна в iPhone 14. Після виявлення ДТП смартфон запускає зворотний відлік і через 10 секунд викликає екстрені служби до місця аварії. Однак водій протягом цих 10 секунд може скасувати виклик, якщо з ним та пасажирами все гаразд.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень