У центрі Рівного – ДТП з автоцистерною високого тиску (ФОТО)

Автомобіль із причепом зачепив іншу автівку на повороті

ДТП без травмованих сталася сьогодні близько полудня на вул. Замковій у Рівному. На місце події поліцію викликав, як з’ясувалося, винуватець аварії. Про це стало відомо Радіо ТРЕК.

У патрульній поліції нам прокоментували подію:

28-річний чоловік, який керував вантажівкою з причіпом Renault Premium, при заїзді на прилеглу територію не стежив за дорожньою обстановкою і через це наїхав на легковик MAZDA. А той, своєю чергою, просто стояв на тротуарі, чим однак порушив п.2.3 (б) та 13.1 ПДР України.

Попередньо відомо, що внаслідок ДТП обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження. На водія Renault склали адмінпротокол за ст. 124 КУпАП.

Зазначимо, що на автоцистерні заклеєні помаранчеві знаки, що означає, що на момент ДТП вона мала бути порожньою. Водночас інша табличка, яка попереджає про небезпечний для навколишнього середовища вантаж, з ТЗ не знята. А це, між іншим, порушення правил перевезення небезпечних вантажів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень