Розбещували малих дітей та знімали на відео. Кіберполіція спіймала зловмисників

Їм обрали запобіжні заходи

Зловмисники діяли у різних регіонах області.

До злочинної діяльності вони залучили 8 дітей. З їхньою участю назнімали близько шести терабайтів порно-контенту.

Так, на Волині кіберполіцейські під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури задокументували протиправну діяльність 28-річного чоловіка, який з 2017 року розбещував хлопчика 2004 року народження.

Свої дії зловмисник знімав на мобільний телефон. Відео поширював на форумах в DarkNet. Його затримали та обрали запобіжний захід.  

А у Вінницькій області 44-річний чоловік вчиняв розпусні дії щодо своєї дитини та знімав усе на камеру. Порно-контент він поширював у загальному доступі мережі Інтернет.

Крім того, у Дніпропетровській області поліцейські викрили зловмисника, який переховувався від органів досудового розслідування у місті Харкові. Його також підозрюють у виготовленні та поширенні відео порнографічного змісту з малолітніми.

До цієї справи він  залучив ще двох жінок, які віддавали своїх дітей, 2006, 2008, 2009 та 2010 років народження для створення фото та відео сексуального характеру. Горе-матерів затримали ще у грудні торік.

Організатору злочинної групи повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у сумі 161 тисяча гривень.

На Чернігівщині 28-річний мешканець міста Бахмач  створював та розповсюджував на закритих форумах та вебресурсах зображення порнографічного характеру за участю своєї родички, якій всього 6 років.  

Крім того, такі обшуки кіберполіцейські провели ще й у Херсонській, Кропивницькій, Львівській, Закарпатській, Одеській, Запорізькій, Тернопільській та Рівненській областях.

За повідомленням Департаменту кіберполіції Національної поліції України

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень